Evocardio AB100 Renegade Airbike PRO

De Evocardio AB100 Renegade Airbike PRO is een ietwat minder bekende airbike in vergelijking met de TOP toestellen. Maar dat wilt niet direct zeggen dat dit toestel veel onder doet voor de populairste bikes.

Kan deze airbike zich meten met de top? En wat kun je ervan verwachten? In deze korte review bespreken we dit toestel van top tot teen.

Na het lezen van deze review ben je dan ook compleet op de hoogte van de Evocardio bike en weet je of het bij jou past.

Evocardio Renegade Air Bike Pro Review

evocardio-airbike

Op het eerste gezicht heeft deze airbike veel weg van de Assault Bike. Wel valt direct de andere kleur op. Deze airbike is namelijk voorzien van gele tinten in het frame, wat het een erg opvallend toestel maakt.

Evocardio is een erkend internationaal fitnessmerk dat al meerdere apparaten op de markt bracht. Het merk richt zich voornamelijk op de apparatuur voor HIIT trainingen, oftewel trainingen op hoge intensiteit.

De Renegade wordt gezien als het paradepaardje van het merk. Voor de rest zien we voornamelijk loopbanden van allerlei soorten terug in het aanbod.

Hoeveel geluid maakt deze airbike?

Mocht je een geruisloze airbike zoeken, dan is dit niet de beste keus. In dat geval zou je beter kunnen kiezen voor FitBike The Beast, die speciaal is ontworpen om zo geruisloos mogelijk te zijn.

De Evocardio Renegade Air Bike Pro heeft een flinke luchtstroom en dat hoor je nou eenmaal. Voor sommigen zal dit geen probleem zijn, maar als je thuis traint wil je toch mogelijk een stillere bike.

Professioneel gebruik

Zoals de naam al aangeeft, is deze airbike geschikt voor professioneel gebruik. Je kunt het dus met een gerust hart in een professionele omgeving gebruiken.

Het is namelijk vrij intensief te belasten, voor meerdere uren per dag. Ook is deze bike duurzaam en is er geen netstroom nodig.

Hoeveel kost deze bike?

De Evocardio AB100 Renegade Airbike PRO heeft op het moment van schrijven een adviesprijs van een kleine 1500 euro. Regelmatig is het zelfs wat afgeprijsd waardoor je nog minder betaald. Check hier de huidige laagste prijs >>

Qua prijs is het dus concurrerend met de andere airbikes. Wel moeten we hierbij opmerken dat de top toestellen ongeveer dezelfde prijs hebben, terwijl die zichzelf wel ruimschoots hebben bewezen.

De AB100 is nog vrij nieuw en moet zich dan ook nog bewijzen. Het is bijvoorbeeld nog even afwachten hoe duurzaam deze bike daadwerkelijk is.

Trainingsmogelijkheden

display-evocardio-ab100

Qua trainingsmogelijkheden zit het wel goed. Als we naar de trainingscomputer kijken zien we dat deze airbike meer dan voldoende programma’s tot de beschikking heeft.

Eigenlijk alles wat je mag verwachten. Zo zijn er diverse interval programma’s en kun je een caloriedoel instellen. Dit zijn allemaal leuke vormen van airbike training. Bovendien selecteer je deze programma’s allemaal met 1 druk op de knop.

We moeten er wel bij zeggen dat het display wellicht ietwat onoverzichtelijk is, aangezien er vrij veel op wordt weergeven. Niet iedereen zal dat even fijn vinden.

Conclusie en laagste prijs

Mocht je op zoek zijn naar een revolutionaire airbike en eens wat anders willen dan de huidige populairste toestellen, dan is de Evocardio AB100 Renegade Airbike PRO zeker een goede optie.

Het heeft een hele nette prijs-kwaliteitverhouding en doet wat ons betreft echt niet veel onder voor de veel bekendere modellen.

Het heeft meer dan voldoende trainingsprogramma’s om jezelf fit te trainen. Kortom, een aanrader.

Mocht je de AB100 airbike willen bestellen, wees er dan van bewust dat de bike bij meerdere webshops te verkrijgen is. Klik daarom op de knop hieronder en bekijk direct de beste prijs van dit moment: